Lajme

Zvicra prezanton targat e kuqe, për kë janë të destinuara

Zviceranët kanë prezantuar një targë të re që është goxha e dallueshme.

Përdorimi i kësaj targe nuk do të jetë i detyrueshëm, por do ta bëjë më të lehtë vozitjen për shumë njerëz.
Këto targa janë të destinuara për të gjithë ata që përdorin ‘raft’ për biçikleta në pjesën e pasme të veturës.

Të montuara me biçikleta mbi to, transportuesit me targë të kuqe dallohen lehtësisht dhe mund t’iu shmangen më lehtë fatkeqësive në komunikacion.

Përveç kësaj, mund t’iu dallohet më lehtë targa nga Policia dhe nuk kanë nevojë ta heqin kaçavidën e veturës gjithmonë sa herë vendosin të marrin biçikletën me vete.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button